Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Thai Massage...hard or soft?




Un cop decidim que ja em absorbit suficient raig de sol per mudar la pell fins el 2012, tornem cap a Bangkok per passar els que seran els ultims dies d'aquesta volta.

La veritat, que despres de 6 mesos amb la protuberancia dels 14 kg de motxilla penjant de l'esquena, el que es diu fer, poques seran les coses que ens faran moure. Diuen que la carrega maxima a l'esquena no haura d'excedir el 25% del teu pes corporal, i amb els 61'5kg en balança de precisio del 7 Eleven...a vegetar que ens toca.

Que millor forma de fer el vegetal que amb una sessio de thai massage. Per l'ocasio decidim tornar-hi al primer lloc on ens vem desvirgar esqueleticament. Ja que et tenen que magrejar, millor "lo conocido" que trobar-te amb alguna sorpresa en forma de ladyboy! despres d'un temps i de diferents consells, es condicio indispensable fotre un repas a la massatgista abans que et foti la ma sobre, si calça un 43 de peu i te les mans com un oranguta...al loro!!!

Per l'ocasio, decidim que provarem la versio Thai hard, res de mariconadetes de relax i embadurnacions d'oli...que rebenti tot!!

Tot esperant que, ja que et tenen que desconfigurar tot el sistema osteopatic, millor que ho fagi una noia agradable abans que un mamut, pero com lley de Murphy en aquests casos, ens apareixen dues repliques de l' Increible Hulk i Godzilla, d' uns 60 anys, amb unes mans que allo no eren dits, era un mostrari de butifarres embotides, uns peus amb un tacte a roda Pirelli i una cara entre Copito i Carmen de Mairena...temps mort, que tothom s' aturi!!!!! Que esta passant aqui!!!...on esta la camara? Rapid a comprovar si calcen un 43, si tenen les mans com el Gasol i provocar-lis que mirin cap adalt per intentar esbrinar si tenen "nues o no tienen nues"...tenim la sort que un australia ens asegura que ell cada setmana es fa un massatge i que aquestes dues senyores es de lo millor i mes professional i que estiguem tranquils que tot i semblar que el pas de l' evolucio entre hominid i huma encara no els hi ha arribat, estarem en bones mans...

Amb aquella cara de primer dia de parvulari, accedim a la nostre hora de Thai Massage...amb el nostre pijamet col.locat, el cul apretat e intentant fer moviments amb les orelles perque vist el que ens espera, sera amb l'unic que podrem moure'ns.

La primera engatillada al peu ja ens arriba la punxada al mig del cervell, mentre presiona com si fossim de plastelina, enganxa els dits i els comenca a petar com cacauets, despres el tormell, ara te'l descol.loco cap aqui, ara cap alla, ara em pujo sobre la tibia i te l' esclafo contra el terra, busco la fermoral i la obstrueixo perque se't dormi tot, si la rotula no et gira, li donarem mil voltes i seguim per l' esquena, rebentant tot el que troba per davant...ieeeeeeeeeeeep calma!!! pero quan creus que ja tot acaba, et seu, t' agafa el cap i el comenca a estirar cap a munt com un sac de patates, fot els dits a la nuca i estira cap en fora fins que les orbites dels ulls es desplacen entre 2 i 3 cm..."Voste vagi fent pero quan vegi que rajo liquid pel nas ja pot parar perque segur que la massa encefalica esta buscant escapatoria"...i per acabar, estiraments...com un xiclet boomer, et fot la cama perque el genoll et toqui el nas, t' agafa els brassos i foten-te el peu a l'esquena te'ls estira fins que fotin cataclac, i si no, encara et clavo mes el peu perque la caixa toracica et pressioni els pulmons i et repiqui tot mentre t' ofegues...

Sense temps a demanar una permuta, s' acaba el patiment amb uns copets que en la versio hard, es converteixen en un jec d' osties per tot el cos, per la gracia de Deu i de forma gratuita per rematar la pressa.

Dormir no se com dormirem, ara, que en ma vida foto un altre Thai Massage versio hard, per escrit queda.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada