Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Hong Kong...anem de peregrinacio

Passem la nit com dues repliques de Tuthankamon i Nefertiti en el nostre llit de 150x180cm, donant-li al tema una mica mes de caliu fotent-nos per sopar, un arroç al curry picant com una mala cosa, adobat amb una coca cola amb tot el seu gas, per tant, la posibilitat d'acabar un dels dos amb la permanent i la manicura, era palpable al poc aire que corria entre nosaltres.
Per agraïr al senyor que encara conservem el cabell, decidim anar de peregrinacio al monastir de Po Lin a l'illa de Lantau, on es troba el Gran Buda, una estatua de mes 25m d'alt, presidint el mar de Xina, un Montserrat Hong Kones, pero amb una Moreneta descomunal. Podriem fotre un rotllo sobre el budisme i l'espiritualitat, pero com no entenem res del que diuen decidim voltar per la zona i no perdre el temps descifran jeroglifics. L'ofrenes consisteixen en cremar una serie de bastons de totes mides, arribant a la conclusio que, cremar un basto com un pal d'escombra, es que alguna grossa hauries parit i mes et valia que el Buda et perdones perque l'infern seria la teva nova residencia.
De tornada decidim fer parada a Hong Kong city, ja que ens aconsellen que a la zona del port, hi trobarem les millors vistes per l'espectacle de llums i musica que cada dia a les 8, il.lumina Kowloon i Hong Kong, un piromusical sense piro, lluminosical mes ben dit...interessant de veure i gratuït, encara mes interessant.
Despres de caminar mes que per anar a la Meca, anirem a dormir, avui a les 4 del mati hora d'aqui, juga el Barça, i ens juguem massa per estar clapant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada