Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Hong Kong




Els de la companyia de la llum, aqui es foten d' or!

Despres del rutinari control d'explosius amb revisio de pasaport per 3era vegada... "senyor aduaner, si ja marxem del pais, i el deixem com estava, tan se li'n fotra cap on anem oi?"...pues no, preguntes amb respostes xorres...la millor, si portem algun animal exotic!!! un koala a la motxilla, un canguro sota la samarreta i una cria de cocodril als calçotets perque estigui confortable i no perdi temperatura...
Despres de 9h, arribem a Hong Kong i concretament a Lantau Island on es troba l'aeroport, a les 5.30 del mati...ni deu, el paio que recull carros, la senyora de la neteja i el d'inmigracio, que com australia, ni ens mira, agafa el segell i no sabem si eren els ulls o que estava clapant, total que estampa al pasaport i cap dins, "guecom tu jonkon"...aixo entenem que ens diu.
Si que es veritat que tot esta en cantones e angles, ara, busca l'autobus que va a Knowloon en un mapa amb 38 linies de bus i 15 de metro...res, a preguntar!
Despres de llegir el "Codigo da Vinci" i "el Simbolo perdido" teniem nocions d'intrepretacio de simbols i jeroglics pero a les 6 del mati com que no es facil...la d'informacio ens redirecciona amb un "teki bas atuenti guan soritu dola"...que???
anem per parts, teki-take it, bas-bus, atuenti guan-A21 i soritu dola-32$, perfecte ja ho tenim!!
Dormirem al centre del meollo, Nathan Road i al New Chung King Mansion, un punt i apart d'aquest viatge.
En resum, es tracta d'un complexe d'edificis de 17 plantes on a cada planta hi ha un "hotel", les habitacions fan 1'80x2 amb bany inclos, per tant mentres fas, et pots anar dutxant,  2x1! El llit de 1'50 pels dos, aquestes alçades, el roçe ja fa el carinyo.
Hi ha dos Hong Kongs, pel mati la vida flueix com una gran ciutat de negocis, gent de totes parts, botigues d'arreu del mon...ara per la nit...el paio que li fot als interruptors, deu estar amb un esguinç de dits permanent...tot s'ilumina, jumbotrons,  rotuls, edifics, carrers, fins i tot els xinos son luminics!! I com bolets, els carrers importants es tallen, Fa Yuen Street Market, Goldfish Market, Temple Street Night Market, on es monten mercadillos gegants del que et puguis imaginar, i tot, a no mes de soritu dollars...d'aqui sortim amb exces d'equipatge, ja ho estic veient.

1 comentaris:

At 1 de maig del 2010, a les 19:46 Mercè said...

Ei ja esteu a Hong Kong!! Mhe posat al dia amb els vostres posts. Deu ni dor lexperiencia Australiana... I pel que veig la asiatica no sera per menys... Vull foto de lhabitacio de 1,80 per 2!!! No si despres daquesta experiencia ja sereu oficalment parella de fet! Jo avui ja agafo el ferry i cap a Wellington, un mes mes a per la illa nord.

 

Publica un comentari a l'entrada