Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Hong Kong i la rata inmolada...

Sommiant en un got de llet i unes torradetes, l'esmorçar d'avui, consisteix en 5 empanadilles al vapor i un plat de noodles!!!...Arribats aquest punt, si trobo sucre, li foto als noodles, se m'en fot el gust que fagin.
Avui anirem de compres, Joel necesita un movil i abans de marxar a Xina li donarem un viatget a la Visa, tenir un movil de Hong Kong, dona prestigi, si no t' acaben fotent un Aifon o un Sansun com originals.
De cami a la zona de botigues d'electronica, una rata esta lligada a un dels fanals del carrer, deu ser l'unic animal de companyia que tenen aqui, tot s'ho foten aquests...pues no, la rata, que mes que una rata era un gat, habia caigut en la trampa que els de la botiga del davant del fanal li havien preparat...el tema es que seguia viva, intentant escapar-se...ja per la cara del botiguer ja preveiem que alla es recrearia la segona part de Puerto Hurraco, total, que agafem tribuna numerada i a esperar, despres de ensenyar el trofeig a tothom que pasava, el paio amb un gotet la comença a mullar...mira, el tio en el fons te bon cor, li vol donar un altre oportunitat...bon cor? El xino que entra a la botiga, surt amb un paper de diari i un encenedor...i amb una cara de destripador, en cosa de 5 segons, en mig del carrer, com qui no vol la cosa, la rata feta una bola de foc a la brasa i sense guarnicio...per entrar-li a robar i que t'enganxi, la mare que el va parir al xino piroman!!!
Els diumenges els carrers de Hong Kong son la bogeria, no es pot ni caminar, per creuar el carrer pots esperar fins dos semafors, per menjar ja et pots portar la fiambrera que els restaurants estan tots plens, un merde que si no t'ho prens amb calma, estas perdut.
Finalment ens fem amb el movil i sortim del meollo per anar a Peking Road on estan els bars de tota la vida...alla ens esperen els deliciosos noodles a 50 centims. Dema i despres de 3 dies aqui, sortim cap a la Xina.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada