Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

MELBOURNE
La gira australiana arriba al seu final:
5600km de Cairns a Melbourne
12 diposits de bencina E91
4 ciutats
29 pobles
32 McDonald's
2 Campings i...
16 dies de furgoneta.
Melbourne, no deixa de ser un cop mes, prototip de ciutat americana pero amb petits matissos europeus a nivell de cultura i arquitectura. Totalment cosmopolita, et trobes totes les races i cultures, destacant com no, els asiatics i els grecs, Papadopoulos i Katsiudis estan per tot arreu.
Melbourne es atravessada pel riu Yara i fou un dels primers assentaments del poble aborigen, avui, exiliat al mig del Outback de la ma de Deu i de l'alcohol, un altre crim al respecte a les cultures.
Federation Square es el centre cultural, artistic i del meollo de la ciutat, ple de gent a totes hores, o be hi ha un paio amb el digeridoo, que et trobes un fakir rostint-se com un pollastre a l'ast.
Al sud de la ciutat, a no mes de 2km, es troba el complex esportiu mes gran d'australia, amb el Vodafone Arena, el Melbourne Crickett Stadium, l'estadi olimpic del 56 i el Rod Laver Arena, recinte on es juga el Open d'Australia de tenis, s'ha de dir que la nostre curiositat ens va dur, per l'art del "me cuelo" buscant els lavabos, a la pista central on al Federer se li queien els mocs, mentre Nadal aixecava la copa de guanyador al 2009.
Despres de 2 dies de camping, deixem la Jucy i marxem direccio a Hong Kong, nou continent, noves cultures...sort que algo d'angles parlen perque naltrus de ni-hao, chop suey i el wan tun frito, no passem.
Seguim la nostre peculiar volta al mon, ara...cap a Asia!

1 comentaris:

At 30 d’abril del 2010, a les 18:15 Silvia Willy Fog said...

nada chicos! yo en Australia tuve la sensacion de estar en Inglaterra en muchas ocasiones (pero con buen tiempo):paisajes muy parecidos (great ocean road=gales), obesidad y alcoholismo, diferencia abrupta de clases sociales (porque los aborigenes, que apenas se ven en las grandes ciudades, no creo yo que esten al mismo nivel social que los australianos... uff, disfrutar el sudeste asiatico, tiene su magia: masajes baratos, gente encantadora, comida rica y barata... un besazo, yo ya de vuelta a Barna la proxima semana. un besazo y volver sanos y salvos!
p.s. pregunte a mi hermano si habiais pasado por Islandia y me juro que no!! jajajajajajjaja

 

Publica un comentari a l'entrada