Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Australia en furgoneta...dia 11

NIMBIN, LA CIUTAT HIPPIE AUSSI
A uns 45km de Byron Bay, es troba Nimbin, el poble hippie australia per excel.lencia.
Nimbin fou fins al 1973, un poble mes de l'interior d'australia, amb les seves casetes, el seu colmado de sempre, la sra. Mary Smith i  John Collins, el del bar i poca cosa mes...es aquesta data quan els estudiants universitaris transgressors de l'epoca, agafen el poble com l'icona de la cultura hippie australiana amb un festival Aquarius...peace and love i porros a totes hores. La sra. Mary escandalitzada, el del bar fotent el negoci de la seva vida...en resum, que enterrada la sra.Mary del susto, Nimbin s'ha quedat com un poble hippie, tothom es hippie, fins i tot el poli, es hippie...com l'anunci del C+ plus, bon rotllo per tothom i fumem herba que el mon s'acaba. 
Pots trobar de tot, botigues de menjar directament de l'hort, de roba hippie, de plantacio de mariahuana, un forn de pa amb galetes de la risa i un centre civic on, tal com vas entran, no cal que t'informis dels cursos, sobre la marxa...que es fa un curs de liar porrets, pues t'apuntes, de tocar la guitarra cumbaya, pues vas i la toques, que avui es el dia de cant, pues tots agafats de les mans i cantant a l'amor...aixo no es el que eren els hippies d'abans, ara, massa friki el tema...questio d'epoques.
Despres de dues horetes captan l'aura hippie del moment, agafem la Jucy i seguim fent via fins Urunga, que pot sonar a Mozambique, pero no, esta a Australia. Aqui farem nit al parking de l'oficina d'informacio del poble, fins les 8:30h, no obren...perfecte!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada