Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Australia en furgoneta...dia 10

BYRON BAY
La nit al parking la passem tranquilament clapant ja que dubto que la poli vingues a tocar la pera...a mes, com segueix plovent, allarguem el son fins les 7:30, el super fins les 9 no obrira les portes i com la Jucy, sembla el proveedor oficial de maduixes i pomes, passem desapercebuts.
Com de costum i com cada mati, anem a buscar la dutxa a la platja, en aquest cas, a l'aire lliure i amb la que cau, tan fa si et col.loques sota el "xorru" perque abans d arribar, ja vas empapat, cony de temps!!
Amb la calefaccio de la Jucy, sequem el que podem i carretera....seguent destinacio, Byron Bay.
Mig surfista, mig hippie, Byron Bay encara guarda l'encant de poble, sense gratacels ni mandangues de Surfers Parasise, edificis a l'estil Nova Orleans, l' ambient es mes tranquil, bars chill out, galeries d'art...
La Jucy, al meollo, on estan aparcats tots els surfistes, nosaltres no tenim planxa pero per si de cas, tenim el plafo que ens fa de taula per si pregunten...ultim invent portat directament d'europa, a veure qui es xulo que la vol provar primer...
Passem la tarda com tots els que hi han alla, mirant el mar com si tingues que venir el Titanic o el Barco de Chanquete, total no fotre res pero com ets surfista, pues com que queda mistic el tema.
Per dormir, aqui esta mes dificil, no avisen, directament 400$ de multa, per tant, indaguem i el millor lloc, a l'area de servei de l'autopista...tres furgos mes i es colapsa la carretera, els camions que ja ho saben, ni paren perque si entren, tal com van, s'emporten per davant 23 surfistes, 43 hippies i 12 gitanos.
En formacio d'aparcament en bateria es concentren tal quantitat de furgos, cotxes i autocaravanes que en el cas que s'hagi de sortir corrents, pots trigar entre 2 i 3h, esperem que no tinguem que evacuar amb cel.leritat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada