Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Australia en furgoneta...dia 12

VIATGE AL NO RES: TAMWORTH-DUBBO
Avui, hem de preparar la logistica pel dia que ens espera, entrem a l'Australia profunda...la del no res, la dels camions assesins i els cangurs com diplodocus...per tant, primer de tot, els hi fotrem una mica d'electricitat a la gent del punt d'informacio i aigua per la furgo dels lavabos publics del poble, no podem badar, si es desconeix el terreny, millor anar preparats.
L'esmorçar avui fot entre pena i llastima, el cul d'un got de llet i dues galetes, al pa bimbo s'ha creat una micropoblacio de fongs que millor no despertar-los. Vist amb perspectiva, sembla un bosc tupid...entre Avatar i el bosque animado!
Entrem per la Waterfall Way, la carretera que ens portara al conjunt de salts d'aigua mes important d'Australia, amb la Wollomombi de 200 metres de caiguda.
Fotos oportunes i seguim que no tenim temps a perdre. Ara si que el paisatge canvia completament, en 300km no hi res de res, camions voladors, senyals de vigila que creuen cangurs, cuidado que dels eucaliptus penjen koales i ojo que com et quedis sense bencina no et recullen fins 2 anys despres.
Aixi fins Tamworth o millor dit, la capital del country australia i la seva Big Gold Guitar, una guitarra de 25m que et dona la benvinguda del no res...cada any, mes de 200.000 persones venen fins aqui per veure el festival!
Abans de marxar, parem a la biblioteca del poble, i fent-nos passar per estudiants de periodisme de la prestigiosa Universitat de Palamos...el paio ens dona acces a una hora d'internet gratuït, encara deu estar buscant al mapa on cony cau Palamos i si hi ha conveni amb alguna universitat australiana...nosaltres mirem per tothom, segur que tenim al paio distret dos dies..."Where is Palmos? Oh my god!"
Despres de 5h mes de conduccio arribem de nit a Dubbo, un petit poble de 10.000 habitants pero amb un supermercat Coles gegant, com el Carrefour nostre, pues alla que anem, aparquem la Jucy en mig del parking i com qui no vol la cosa...ens fotem dues truites amb pa amb tomaquet, que per la cara que fotia la gent, no sabia si era una furgoneta de menjar rapid o dos penjats fotent-se el sopar...hem d'aprofitar la llum, no estem per gastar bateria nostre!
Per dormir, no ens complicarem massa, la Jucy de morros a l'entrada d'una casa i ja picaran si volen, la millor excusa si be la poli es que no trobaves el caravan park i com t'aconsellen no conduir de nit, s'ha fet fosc i alla que hem parat...entenc que borregos no son, pero fan la vista gorda.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada