Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Australia en furgoneta...dia 13

DUBBO - CASTLEMAINE
Sembla que els veïns ens respecten i tenim la sort que no ha vingut ningu a despertar-nos.
Segons els planning previst, anem 8 dies per davant, jo no se si la Jucy va mes rapid del que marca el comptekilometres, australia no es tan gran com diuen o semblem japonesos en ruta. En fi, que ja ens trobem a 1200km de Melbourne i encara ens queden 9 dies de furgoneta!!
Com que plou, anem baixant, 150, 250, 400, 500, 600km, son les 13:30 del migdia i ja hem fotut la meitat, aquest ritme donem la volta a Australia, 3 vegades!!...aturat que en res toquem aigua! Recalculem i veient el temps i el que ens queda per fer, basicament la Great Ocean Road i Melbourne, decidim canviar el bitllet a Hong Kong...despres d'esperar...decidit, marxem el 29 cap alla, 5 dies abans del previst, la Jucy ja ens ha fet la seva funcio i ja es suficient l'estada per Australia, ja hem vist la majoria de coses que voliem veure i millor aprofitar el temps per Asia, mes economic i menjar mes saludable.
Avui dormirem de camping, no es que ens faci mandra dormir on sigui, es que despres de 3 dies sense passar per la dutxa com que la farum ja no es agradable, tot i que intentem fer vida de koala, poc moviment = estalvi energetic, quan un ja no s'aguanta ni a si mateix, mes val fer una rentadeta que despres es veu el mon d'una forma diferent.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada