Inici | Projecte Solidari | Mapa del viatge | Fotos

Australia en furgoneta...dia 8



Despres de tot, el temps ens esta acompanyant, si no es plou, ens cau una tormenta tropical de cal deu, i els australians li diuen aixo el Sunshine state...te nassos!
Sortim direccio Brisbane, la tercera ciutat d' Australia i envoltada pel riu que duu el mateix nom. Com aparcar ens costa 5$, res, fotem el cotxe al parking del super, anirem a fer un volt i ja despres si ens arriben els calers comprarem algo...o no.
Com a gran ciutat, Brisbane te la part financera o downtown, amb els seus rascacels i diferents barris al voltant, un d' ells com no, Chinatown, tornem a estar rodejats de chinos per totes bandes, son com gremlins aquesta gent, estic segur que si es mullen es reprodueixen perque no es normal, estan per tot arreu i per mes pitorreo et miren i somriuen...Que passa que tenim cara panda!!!!?? Ja us fotran!!
Despres de dos pomes i un platan, anem a la reserva de Koales mes gran d' Australia, la Lone Pine Koala Sanctuary, amb un total de 130 marsupials i 75 cangurs pululan per alla i naltrus pel mig com si tambe fossim de la comunitat, mateixa sensacio que vem tenir a l' Argentina i concretament a Punta Tombo, amb els pinguins.
Els koales, com marsupials que son, aclaracio per si algu es pensa que son de pelutx, no duren mes de 10-12 anys, dormen unes 20 hores al dia, 2 per menjar i 2 per contemplar com passa la vida. Llastima que durin tan poc que si no...qui fos koala!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada